Marcia Engel: "Zoveel moeite om mijn eigen ouders te vinden. Voor een recht dat ieder kind heeft – het recht om te weten wie zijn ouders zijn. Ik bedacht ter plekke: dit moet anders, ik ga mensen helpen. En dit gaat verder dan het zoeken naar familieleden. Ik wil mensen bewust maken van hun rechten en mogelijkheden.”

Actualiteiten

Wordt ook donateur van Plan Angel!

18-Jun-2018

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sabrina en werk als vrijwilliger bij Plan Angel. Ik hou mij onder andere bezig met het donateurschap van Plan Angel. 

De Stichting Plan Angel heeft inmiddels een breed netwerk in vele steden in Colombia opgebouwd met vrijwilligers die het goede werk van Plan Angel ondersteunen. Dit dankzij onze drukbezochte FB pagina met 28.000 volgers https://www.facebook.com/PlanAngelColombia

Lees meer

Wordt ook donateur van Plan Angel!

18-Jun-2018 Lees meer

Verkoop DNA testen van FTDNA

09-Jun-2018

Verkoop DNA testen van FTDNA​

Lees meer

Plan Angel telt de dagen af....

09-Mar-2018

By Marcia Engel 9-03-2018

Nog 11 nachtjes slapen en dan gaan we weer naar Colombia. Erg veel zin in! Graag willen wij jullie nog een laatste update geven van onze vorderingen. Weken ervoor maken we met zijn alle over uren. Iedereen is wel bezig met een taak voor onze aankomende bijeenkomsten.

Om jullie een beetje een beeld te geven wat we zoal gaan doen, deel ik graag ons reisschema met jullie!

Amsterdam-Bogota 20 maart

Lees meer

Plan Angel reist in maart 2018 af naar Colombia

31-Jan-2018

Lees meer

Fondswerver gezocht

01-Sep-2016

Wil jij een nieuw initiatief binnen een groeiende mensenrechtenorganisatie mogelijk maken? Met je sterke overtuigingskracht weet jij iedereen warm te maken voor Plan Angel. Je zit vol initiatieven, bent een netwerker en een doorzetter. Betrokken en enthousiast pak je nieuwe uitdagingen aan. Je ziet kansen en weet deze snel om te zetten in concrete acties. Je hebt affiniteit met de missie van Plan Angel en je beschikt over een relevant netwerk bij (vermogens)fondsen en bedrijven.

Lees meer

Nieuw ervaringsverhaal!

26-Feb-2016

Mijn naam is Viviana, ik ben 27 jaar oud en ben in 1989 geadopteerd door een liefhebbend gezin in Nederland. Gedurende mijn hele jeugd heb ik mij afgevraagd waar ik vandaan kwam. Wat is er gebeurd, waarom heeft mijn moeder mij niet bij haar gehouden? Op wie lijk ik? Heb ik broers, heb ik zussen? Hoe ziet mijn vader er uit? Deze vragen veroorzaakten een onbestemde leegte die ik nergens mee heb kunnen vullen. Ik was nooit 100% tevreden met mijzelf of mijn leven, alles moest en zou beter.Veel informatie over mijn moeder had ik niet. Ik wist mijn geboortedatum, geboorteplaats en haar naam.

Lees meer

LOF Magazine - uit het hart

09-Feb-2009

Een artikel over Marcia en haar werk voor Adoption Angels Network en Humanitas in de sectie 'Uit het hart'
"Alsof ze het nog niet druk genoeg hebben doen sommige mensen er nog van alles bij. Dat móet wel recht uit hun hart komen. Zoals Marcia: moeder, werknemer, student, websitebeheerder en vrijwilliger thuisadministratie via Humanitas."

Lees meer

Volkskrant Magazine: Onherstelbaar beschadigd

09-Feb-2008

Een uitgebreid artikel in Volkskrant Magazine over de ophef rondom adoptie met daarin de persoonlijke verhalen van Marcia Engel en Judy Bralds.

"Ze zijn als kind geadopteerd, uit Colombia en Haïti. Nu zijn Judy Bralds en Marcia Engel volwassen. Met hun Nederlandse ouders hebben ze bijna geen contact meer. 'Sinds ik zo bezig ben met mijn roots, moest ik de wereld hier even verlaten."

Lees meer